For at kan tilbyde den bedste service, bedes du læse følgende betingelser inden aftale indgås.

Vinduespudsning

Vindues pudsning kan købes enten som engangsarbejde eller som fast aftale enten hver måned, hver anden måned eller hvert kvartal.

Ved indgåelse af fast aftale gives der en ordinær afslag i prisen.

Vi tror på kvaliteten af vores ydelse så derfor vil du aldrig blive bundet af et abonnement.

Ønsker du at opsige din aftale bedes dette gøres senest ved udgang af en måned eller senest 14 dage før vi kommer og pudser næste gang.

Vi har tilfredshedsgaranti på det arbejde vi udfører, og tilbyder derfor altid at komme og gøre arbejdet om max 1 gang, hvis arbejdet ikke har været tilfredstillende.

Arbejdet betragtes tilfredsstillende udført hvis der ingen indvendinger har været fra kunden inden for 2 hverdage efter arbejdet er udført.

Ved gentagende utilfredshed fra kunden, krediteres der selvfølgelig for de vinduer som der ikke har været tilfredstillende.

Algebehandling

Ved indgåelse af service aftale på algebehandling kommer vi 1 gang om året og behandler for alger, aftalens pris afhænger af omfanget og hvad der skal behandles.

En serviceaftale er bindene i minimum 2 år og derved også minimum 2 behandlinger, og kan derefter til hver en tid opsiges.

Flytter man inden aftalens udløb bedes man kontakte os sådan at vi kan finde en løsning på dette

Opsigelsen skal laves inden udgangen af året før næste behandling skal findes sted, da man ellers forpligtiger sig til at få udført behandling næst kommende år.

Udførelse og risiko for tab

En evt skade eller ødelæggelse af kundens ejendele eller materiel, ved udført arbejde. afholdes skadeansvaret af firmaets forsikring, forudsat skaden er sket af medarbejderens uagtsomme handling.

Medmindre at det materielle vurderes at have været i så dårlig stand, at skaden kunne være sket uanset person, eller handling.

Fakta

Midtjydsk Rens- og Puds pudser vinduer i alt slags vejr, men tager ikke ansvar for vejret.

Algebehandling kan ikke gøres i vådt vejr, og der skal gerne være tør vejr mindst 3 timer efter behandling.

Man kan til hver en tid, aflyse eller udskyde en aftale, dette skal dog ske senest kl 18 dagen forinden aftalen. Du kan dog ikke aflyse din tid på algebehandling hvis du har indgået en service aftale med os.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os