En professionel Fliserens

Fliser bliver næsten hvert år ramt af grønne alger, og hvis man ikke håndtere algerne i det tidlige stadig mens de stadig kun er grønne. vil der opstå lav og derefter flisepest som kan være til stor irritation at se på, når man gerne vil repræsentere sit hus på den bedste mulige måde.

Flisepest er en træls størrelse, som ikke bare lige er til at få af med skrubbe og knofedt. der skal noget større udstyr til. Og der har vi stor erfaring med denne type opgaver, hvor vi med højtryk renser flisen i dybden og gør overfladen fri for urenheder.

Er fliserne stadig kun grønne?

Er fliserne ramt af flise pest?

Priser på flise rens

Priser er inkl. moms og kørsel

Fliserens Light

29 Kr. / kvm
  • Dybdegående fliserens

Fliserens Semi

39 Kr. / kvm
  • Dybdegående fliserens
  • Fugesand

Kan jeg gøre det selv?

En fliserens vil vi ikke anbefale at gøre det selv.. det vil vi ikke af den årsag at det udstyr som du kan komme til for penge i de lokale byggemarkeder ikke udfører arbejdet tilstrækkeligt, og derfor stadig vil efterlade spor af lav og flisepest. så tag og investere i en professionel rens, og få glæde af fliserne i mange år.

Leder du efter andre gør det selv tips?

Se før og efter billeder her

Fliserens opgave
Fliserens opgave
Fliserens opgave

Skal jeg være hjemme?

NEJ.. det behøver du ikke. Ved os køre vi daglige ruter i Midtjylland, og kan derfor rimelig hurtigt rykke ud og behandle. der kan dog i nogen perioder går mellem 2-4 uger inden vi kommer.

Vi sender en sms 3-5 dage før vi dukker op på adressen og der skal ved ankomst være tilgang til strøm og vand udendørs. Hvis ikke der er adgang til vand tillægger vi 49 kr. i gebyr

Hvad forventer vi af dig?

‘Vi forventer at der er nogenlunde til at komme til rundt om huset og at, evt. afspærringer som hegn eller andet er  fjernet eller åbent.

det forventes også er flader der skal renses er ryddet for havemøbler, potteplanter m.m. så der er plads til at blive renset uden at skal gå og flytte rundt på tingene under rensningen.

fjerner det også Flisepest

Ja…! En fliserens fjerner både alger, lav og flisepest og efterlader dem næsten som nylagte. det anbefales dog at tilkøbe en overfladebehandling sådan at flisepesten ikke kommer igen næste år.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os